Een "werken-bij" pagina

Het is belangrijk om een “werken-bij” pagina op uw website te hebben, dat daadwerkelijk past bij uw bedrijf. Een pagina dat aan het einde van een ‘candidate journey’ zichtbaar is voor een potentiële klant. Zoals u het zelf al kunt invullen, is het hebben van een werken-bij pagina, van hoge noodzaak.

Branding

Door de gehel candidate journey heeft de potentiële kandidaat een gevoel bij het proces, een gevoel dat zeer beïnvloedbaar is door uw bedrijf. Een goed voorbeeld van een werken-bij pagina in combinatie met een vacature module, die u direct het gevoel geeft dat bij de organisatie past, is bijvoorbeeld: 

www.geleuken.com/werken-bij
www.geleuken.com/werken-bij/vacatures

Hieronder hebben wij enkele voorbeelden  voor u uitgewerkt, die aantonen waarom het hebben van goede branding, een enorm verschil kan maken:

#1 Ontnemen van twijfels
Een van de grootste redenen van de kandidaten om uiteindelijk niet te solliciteren op de vacature, is door de onwetendheid. Kunt u al een gevoel overbrengen hoe het zou zijn om voor uw bedrijf te werken? Dan geeft dit de kandidaten al een vertrouwder gevoel!

#2  Minder kosten
Doordat er een volledig online-module is verwerkt die het wervingsproces overneemt, scheelt dit weer veel werkuren. Een online-module blijft namelijk ook 24 uur per dag 7 dagen per week actief.

#3 Hoger gekwalificeerde kandidaten
Doordat u een professionele branding heeft opgezet, trekt dit ook de kandidaten die zich richten op de ‘grotere bedrijven’. 

Een organisatie die zowel het vertalen uw branding en het creëren van uw werken-bij pagina, en/of een vacature-module kan verwerken, is bijvoorbeeld de organisatie Cross Internet.

Werken-bij pagina

Een werken-bij pagina begint te allen tijden bij uzelf. U dient de eerste stap te zetten, maar daarna wordt het van u over genomen. Zo gaat er een bureau voor u de werken-bij pagina creëren. Nadat de  werken-bij pagina is gecreëerd, worden de gewenste kandidaten bereikt en aangetrokken. Zo kunt u ook latent zoekenden bereiken in de candidate journey, en er voor zorgen dat zij op de hoogte zijn van uw content. 

Heeft u al een werken-bij pagina gecreëerd en worden de eerste kandidaten al aangetrokken? Dan is het nu tijd om te gaan werven! U ontvangt de sollicitaties in uw mail en nu heeft u alle tijd om deze aandachtig te behandelen!
 

Terug naar overzicht
contact
Wij helpen graag!
info@webwerving.nl 0848777352
ContactT 0848777352
E info@webwerving.nl