Online personeel werven via zoekmachines.

Ons wervingsconcept

Online personeel werven via zoekmachines.

Hoe werkt online personeel werven in bijvoorbeeld Google?

Met ons wervingsconcept promoten we je vacature in zoekmachines zoals Google. Je vacature heeft binnen enkele werkdagen reeds een een top 30 positie bij Google. Je bent dus vrij snel zichtbaar!

Jouw vacature wordt getoond wanneer een potentiele kandidaat een zoekopdracht ingeeft op basis van een zoekterm in de vacaturetekst.

Doordat wij trefwoorden voor je campagne selecteren richten we je advertenties aan een specifieke doelgroep. Zo trek je precies de juiste kandidaten aan.

Je advertentie wordt ook vertoond bij partners van Google, waardoor je naast actieve ook latente werkzoekenden bereikt. Google staat in de Top 5 van sites die gebruikt worden bij carrière oriëntatie.

De Wervingsversneller is een aantrekkelijk alternatief voor traditionele wervingsmethodes. Aan de hand van de antwoorden op onderstaande vragen krijg je een beter beeld van de voordelen.

Wij ontwikkelen voor u een perfect wervingsconcept op maat waarmee u gericht en kostenefficiënt de juiste kandidaten aan tafel krijgt. Aantal kenmerken van onze aanpak:

  •     Gebaseerd op gedegen onderzoek naar oriëntatiegedrag van kandidaten
  •     Uw boodschap direct 'in het hart' van uw doelgroepen
  •     Gebruik van de nieuwste technologie en modernste wervingstechnieken
  •     In aanvulling op en complementair aan uw overige wervingsactiviteiten
  •     Heldere resultaatafspraken vooraf

VOORDELIG, SNEL en EFFECTIEF !

 

Een "werken-bij"┬ápagina Het is belangrijk om een “werken-bij” pagina op uw website te hebben, dat daadwerkel... Lees verder Online werving Het online werven van kandidaten via Google en Social Media. Online werving richt zich hierbij o... Lees verder Belang van een volledige website Heeft u een online wervingsproces in werking gezet, maar blijkt het resultaat toch lager ligt da... Lees verder Vindbaarheid en Bereik Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden rondom het online werven van uw kandidaten? Wij beginn... Lees verder
ContactT 0848777352
E info@webwerving.nl