Webwerving verbindt

Door het verbinden van meerdere partijen, kunnen wij weer leuk een succesverhaal schrijven! In dit artikel leest u over twee verschillende organisaties, die ieder, een op maat geleverde pagina ontvingen van een uitzonderlijk online bureau. Naast dat de gewenste pagina’s werden ontworpen, werd er ook gekeken naar de branding van de betreffende partijen, en hebben zij dit weten te vertalen in het ontwerp.

Van Geleuken Infra

Zo heeft Van Geleuken Infra, een specialist met meer dan 40 jaar ervaring in ondergrondse infratechniek, wilde een nieuw design. Naar eigen woorden was de vorige website, gedateerd. Zo was er een nieuwe huisstijl ontwikkeld, die tegelijkertijd past in het moderne design en bestendig is tegen de toekomst. 

Naast de online branding, is er ook gedacht aan de offline branding. Succes is namelijk bepalend uit zowel offline als online strategieën! Zie hieronder de binnenkomer bij de “werken-bij” pagina en de huisstijl vertaald op de werkbussen:

Onenine

Onenine technisch personeel specialist. uitzendbureau  uit branche dat fungeert als een technisch detacheringsbureau, heeft het volledige online concept uit handen gegeven. De uitdaging was, doordat Onenine een forse groei heeft meegemaakt, om een stabiele online strategie neer te zetten. 

Zo hebben ze een compleet nieuwe huisstijl, een vacature-module en een responsieve contact module ontvangen. Hieronder ziet u de afbeeldingen als voorbeelden:

Met de hulp van Webwerving

Met de hulp van Webwerving zijn er al verschillende organisaties met Cross Internet in contact gekomen, en is er een goed resultaat uit ontstaan. Bent u benieuwd naar wat de verdere mogelijkheden zijn? Of hoe u het proces in gang kunt zetten? Dan verwijzen wij u graag door naar onze contact pagina!


 

Een "werken-bij" pagina Het is belangrijk om een “werken-bij” pagina op uw website te hebben, dat daadwerkel... Lees verder Online werving Het online werven van kandidaten via Google en Social Media. Online werving richt zich hierbij o... Lees verder Belang van een volledige website Heeft u een online wervingsproces in werking gezet, maar blijkt het resultaat toch lager ligt da... Lees verder Vindbaarheid en Bereik Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden rondom het online werven van uw kandidaten? Wij beginn... Lees verder
ContactT 0848777352
E info@webwerving.nl