Werkwijze

Een project start meestal met een ‘niet vastomlijnd’ idee. Dat kan bijvoorbeeld een knelpunt in een organisatie zijn, maar ook de behoefte aan een nieuwe website. Gezamenlijke enthousiasme en de wil om samen met u als klant, een goed product te ontwikkelen is een goed uitgangspunt van een nieuw project. Zeker bij een omvangrijk project is het niet eenvoudig en eigenlijk ook niet wenselijk, om vooraf het eindresultaat exact voor ogen te hebben. Een 'open mind' voor de nieuwste inzichten levert een beter eindresultaat op.

Vacature plaatsing

Webwerving.nl helpt u graag bij dat proces. Dat doen we bijvoorbeeld door, in overleg met u, een beschrijving op te stellen van alle functionaliteiten van de vacature. Maar hoe gaat het eindproduct er straks uit zien? Werkt het naar behoren, is het overzichtelijk en ziet het er mooi uit?  Desgewenst maken we meerdere voorstellen waar u uit kunt kiezen. Pas als het design naar wens is, wordt het verwerkt in de vacature.

Gezamenlijk overleg

In gezamenlijk overleg kunnen we zo vooraf bepalen hoe we uw wensen, zowel grafisch als functioneel, verwerken tot het eindproduct. Het voordeel van het vooraf opstellen van een ontwerp is dat u als klant precies weet wat u kunt verwachten. Aan de andere kant heeft Webwerving en goed beeld van uw wensen, waardoor de kosten van het project ook precies ingeschat kunnen worden.

Een "werken-bij" pagina Het is belangrijk om een “werken-bij” pagina op uw website te hebben, dat daadwerkel... Lees verder Online werving Het online werven van kandidaten via Google en Social Media. Online werving richt zich hierbij o... Lees verder Belang van een volledige website Heeft u een online wervingsproces in werking gezet, maar blijkt het resultaat toch lager ligt da... Lees verder Vindbaarheid en Bereik Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden rondom het online werven van uw kandidaten? Wij beginn... Lees verder
ContactT 0848777352
E info@webwerving.nl